Vanliga frågor


Status på låneansökan

Här hittar du svaren på de mest ställda frågorna kring nya låneansökningar

Du får omedelbart ett preliminärt svar när du lagt in din ansökan.
Efter att du ansökt om ett lån på vår hemsida och fått din ansökan beviljad, behöver vi i vissa fall dokumentation som styrker de uppgifter du angivit i din ansökan. Du kommer få en e-post med information om vilken dokumentation vi önskar.
Vi kommer att påbörja behandlingen av din ansökan först när alla efterfrågade dokument är oss tillhanda. Efter att du har fullfört din ansökan på MinSida och vi har mottagit de dokument vi önskar, tar det vanligtvis 0–2 arbetsdagar innan lånet blir utbetalt. Du kommer att motta ett mail när vi betalat ut lånet till ditt konto och beloppet finns vanligtvis på kontot 1-2 vardagar efter utbetalningen.
Bank Norwegian genomför alltid en kreditprövning av sina kunder innan en kredit kan beviljas. Kreditinformationen vi får från UC tillsammans med den information du angivit i din ansökan ligger till grund för vår kreditvärdering och avgör om din ansökan kan beviljas.  Får du ett avslag betyder inte det nödvändigtvis att du är en dålig betalare utan att vi på Bank Norwegian, med den information som finns tillgänglig, inte är beredda att ta oss an risken vid utlåningen.

Tillbaka till översikten