Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Logga in
KreditkortLånaSparkontoFörsäkringarKundserviceOm oss

Betalning med kreditkort är tryggt

Du är trygg när du betalar med Bank Norwegians kreditkort. I de flesta fall är kreditkortet det säkraste betalningsverktyget mot bedrägerier och bluffsäljare.

Med Bank Norwegians kreditkort kan du handla räntefritt i upp till 45 dagar och vara trygg på att vi tar vara på dig som kund. Det betyder att banken vid vissa tillfällen kan hjälpa dig att få tillbaka dina pengar om du blir lurad eller om det är något fel med den varan eller tjänsten du har köpt.

Vi hjälper dig vid reklamation, konkurs eller bedrägeri

Har du köpt ett par skor online som du inte mottagit eller upptäckt att det du köpte har betydande fel eller brister? Om du har gjort köpet med Norwegian-kortet kan Bank Norwegian vid vissa tillfällen hjälpa dig i ett reklamationsärende om du möter motstånd från säljaren som har sålt produkten till dig.

Om du handlar online kan du riskera att produkten du har köpt inte är som förväntat. Kanske jackan du beställde är en falsk kopia eller klockan du köpte är i ett helt annat skick än förväntat när du lade den i kundvagnen. Vid vissa fall av bedrägerier kan Bank Norwegian hjälpa dig att få tillbaka dina pengar.

Tre tips till trygga betalningar

  • Betala med kreditkort när du handlar
  • Om erbjudandet verkar vara för bra för att vara sant, är det ofta det
  • Googla företaget och läs andras erfarenheter och betyg

Vi passar på ditt kort

Om obehöriga kommer åt din kortinformation riskerar du att kortet missbrukas. På Bank Norwegian har vi säkerhetssystem som förhindrar bedrägerier och övervakar alla kreditkortstransaktioner dygnet runt. Om vi upptäcker misstänkta transaktioner kommer vi att kontakta dig omedelbart.