Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Logga in
KreditkortLånaSparkontoFörsäkringarKundserviceOm oss

Undvik att gå i abonnemangsfällan

En som ser på Netflix på en TV med beina på bordet

Betala dina abonnemang med kreditkortet från Bank Norwegian! Du får en översikt över dina prenumerationer genom funktionen Mina köp, som du hittar i vår app. Läs mer här, vi ger dig våra bästa abonnemangstips!

Urvalet av streamingtjänster är stort och det kommer hela tiden nya aktörer på marknaden som lockar. Många av oss har flera prenumerationer och man kan lätt tappa översikten över vilka abonnemang man faktiskt har. Det kan därför vara en god idé att undersöka vilka abonnemang och streamingtjänster du betalar för varje månad, för här kan det vara pengar att spara.

Om det är några abonnemang du inte använder regelbundet kan du överväga om du verkligen behöver dessa. Det kan vara pengar att spara om du till exempel går från fem streamingtjänster till tre. Du kan också tillfälligt avsluta ett abonnemang och aktivera det igen när till exempel en ny säsong av din favoritserie kommer på HBO.

Logga in på Min sida för att se Mina köp

Få en översikt med Mina köp

Om du ansluter dina abonnemang till ett betalkort får du en bra översikt. Bank Norwegians app har en smart funktion som heter Mina köp där du kan se alla dina prenumerationer samlat på ett ställe.

Tjänsten fungerar så att dina köp är indelade i olika kategorier, till exempel «Prenumerationstjänster». Här visas alla abonnemang, så som Netflix, Spotify, iTunes och Storytel.

Våra bästa abonnemangs-tips

  • Kontrollera att hushållet inte har flera av samma abonnemang.
  • Vissa streamingtjänster tillåter hushållet att ha en delad prenumeration. Detta gäller till exempel Spotify. Beroende på prenumerationstyp kan du spara många hundrakronor i året.
  • Testa streamingtjänsternas kostnadsfria provperiod innan du registrerar dig för en ny prenumeration. Då ser du om det är något för dig innan du börjar betala för det. Om prenumerationen inte passar dig, kom ihåg att avsluta prenumerationen innan testperioden löper ut.