Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Logga in
KreditkortLånaSparkontoFörsäkringarKundserviceOm oss
Ett Bank Norwegian kreditkort som stiger från en brun trälåda Ett Bank Norwegian kreditkort som stiger från en brun trälåda

Nu finns det flera platser än plånboken och lådan

Betala kontaktlöst

Kontaktlös betalning är snabbt, tryggt och enkelt. Eftersom små belopp accepteras utan PIN-kod, undviker du fysisk kontakt med terminalen och chansen för att obehöriga ser din PIN-kod är lägre.

Om du behöver slå din PIN-kod kan du använda ena hörnet på kortet

Mikrokort, klock- och mobilbetalning

Förutom ett kontaktlöst kort, Google Pay, Garmin Pay eller Fitbit Pay kan du få ett extra mikrokort utan extra kostnad. Kortet levereras med ett armband och en liten ficka som du kan fästa på klockarmbandet. På så sätt kan du betala kontaktlöst utan att behöva ta med din plånbok.

Black Friday

Många har flyttat julshoppingen till Black Friday. Att utnyttja rean för att julklappar som du ändå skulle ha köpt är en bra idé. Men om du handlar mycket mer än du tänkt och delar fakturan på många månader är det inte säkert att erbjudandet ändå var så lönsamt.

Vårt bästa råd inför Black Friday är att kolla upp priserna på de artiklar du planerar att köpa innan rean för att så göra en plan och hålla fast vid den planen.

Och kom ihåg - Många butiker har ångerrätt och vid online-shopping har du alltid enligt lag ångerrätt.

Ett leende kvinna tittar på en datorskärm

Trygg online-shopping

Onlineshopping är tryggare med kort. Förutom de rättigheter du får genom VISA har du extra skydd när du använder Bank Norwegian-kortet. Om varan inte levereras, eller om butiken du handlat i går i konkurs, kan du som kund reklamera köpet direkt till Bank Norwegian och eventuellt få dina pengar tillbaka.

Du kan enkelt registrera en reklamation i appen eller på MinSida.

Se även våra försäkringar

En som tittar på priserna på en TV på en bärbar dator

TIPS!

Det är många erbjudanden som kan verka bra vid första ögonkast. Prisjakt.nu är en gratistjänst du kan använda för att se hur priset har ändrat sig över tid. På så sätt ser du enkelt hur bra ett erbjudande faktiskt är.

Gå til Prisjakt.nu ↗

Ladda ner vår app

iPhone med Bank Norwegian appen

Enklare och snabbare översikt och tillgång till våra tjänster.