Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Logga in
KreditkortLånaSparkontoFörsäkringarKundserviceOm oss

Tjäna CashPoints med ditt kreditkort

Spara till din nästa resa

CashPoints är flygbolaget Norwegians egna valuta. Intjäning av CashPoints startar automatiskt så fort du har kopplat ditt kreditkort till en Reward-profil.

Ansök om Bank Norwegian-kortet

Representativt exempel: Den rörliga krediträntan är 21,99% (feb 2024). Årsavgiften är 0,-. Vid nyttjande av en kredit på 10 000 och återbetalning genom 12 betalningar på 936 kr under 12 månader, är den effektiva räntan 24,35 %. Det sammanlagda beloppet att betala tillbaka är 11 233 kr.

Tjäna CashPoints

Det snabbaste sättet att tjäna CashPoints är genom att använda ditt kreditkort från Bank Norwegian. Om du använder ditt kort i vardagen, kan du med andra ord få din nästa semester på köpet.

1 CashPoint = 1 NOK

Använd CashPoints

CashPoints är som pengar. 1 CashPoint = NOK.

Du kan använda dina CashPoints till att köpa flygbiljetter hos Norwegian, oavsett avgång och destination.

Du kan också använda CashPoints till att lägga till extra bagage, sätesreservation eller för att ändra biljetter.

Detta tjänar du CashPoints på

När du använder ditt Bank Norwegian-kort, tjänar du följande:

 • 0,5% intjäning på varuköp – både i Sverige, utomlands och online
 • 3% CashPoints på LowFare-biljetter hos Norwegian
 • 4% CashPoints på LowFare+-biljetter hos Norwegian
 • 5% CashPoints på Flex-biljetter hos Norwegian

* Bonusintjäningen gäller för kortanvändning upp till 100 000 kr per kalenderår. Den årliga maxgränsen gäller både cashback och CashPoins. 

Full översikt

Du kan enkelt följa med på din intjäning i Bank Norwegian-appen eller på MinSida.

På din Reward-profil har du också en full översikt över intjänade CashPoints samt när poängen utlöper.

Tillfällen där du ej tjänar CashPoints

 • Kontantuttag i Sverige och i utlandet
 • Räkningsbetalning (betalningar och överföringar genomförda via MinSida/appen)
 • Köp hos andra flygbolag än Norwegian
 • Köp av valuta
 • Kortanvändning som överstiger 100 000 kr per kalenderår 

Vanliga frågor och svar

För att tjäna CashPoints måste du koppla ditt kreditkort med din Reward-profil. Här finner du en användarguide.

När du använder ditt kort, tjänar du följande:

 • 0,5 % intjäning på varuköp*
 • 3 % CashPoints på LowFare-biljetter hos Norwegian
 • 4 % CashPoints på LowFare+-biljetter hos Norwegian
 • 5 % CashPoints på Flex-biljetter hos Norwegian

*Gäller inte vid köp av flygbiljetter

Bonusintjäningen gäller för kortanvändning upp till 100 000 kr per kalenderår. Den årliga maxgränsen gäller både cashback och CashPoins. 

Du mottar inte CashPoints vid överföringar, räkningsbetalningar eller kontantuttag. Du mottar inte heller poäng när du köper valuta. Det är ingen intjäning av CashPoints vid köp av flygbiljetter hos andra flygbolag än Norwegian.

CashPoints som genereras av köp hos Norwegian, läggs till på ditt Rewardkonto efter att resan är genomförd.

När ditt kort är kopplat till en Reward-profil och du använder kortet till att köpa flygbiljetter hos Norwegian får du följande:

 • 3 % CashPoints på LowFare-biljetter hos Norwegian
 • 4 % CashPoints på LowFare+-biljetter hos Norwegian
 • 5 % CashPoints på Flex-biljetter hos Norwegian

Du tjänar endast CashPoints på din personliga biljett. Om du beställer för flera, måste du manuellt lägga in Reward-nummer till de andra resande.

CashPoints blir lagt till av Norwegian Reward efter genomför resa.

Nej, du mottar inte CashPoints vid räkningsbetalningar eller överföringar. Du mottar endast poäng vid varuköp.

Du kan följa med på intjänad CashPoints inne på MinSida eller i appen. Poäng som blir intjänade hos flygbolaget Norwegian eller deras samarbetspartner, kan du se inne på din Reward-profil. Där ser du också hur många CashPoints du har intjänat totalt.

Vi överför intjänade CashPoints till din Reward-profil en gång i veckan.

Om du saknar CashPoints från köp där du har handlat hos en samarbetspartner av Norwegian Reward, hittar du mer information angående detta här eller genom att kontakta Norwegian Reward.

Bonusintjäningen gäller för kortanvändning upp till 100 000 kr per kalenderår. Den årliga maxgränsen gäller både cashback och CashPoins. 

Om någon annan har beställt och betalat för din resa, har du möjlighet att efterregistrera CashPoints i upp till 30 dagar efter avresa. För att efterregistrera CashPoints måste du ha en Reward-profil. Du kan efterregistrera CashPoints här.

CashPoints är giltiga ut det året de intjänas, plus 2 år. CashPoints på presentkort är giltiga innevarande år, plus 1 år från köptillfället.

Vi har ej tillgång till att se status på dina intjänade CashPoints. Du kan själv kolla när dina CashPoints utlöper genom att logga in på din Reward-profil.

För att rese och avbeställningsskyddet skall vara aktivt, måste minst 50% av använda CashPoints vara intjänade med Bank Norwegian-kortet. När du använder CashPoints till att betala delar av en resa, är det endast de faktiska kostnaderna (betalt i kronor) som återbetalas vid avbeställning. CashPoints återbetalas ej.

CashPoints är en del av ett bonusprogram och inte en kredit eller köp via VISA. Det är därför ingen reklamationsrätt för dessa köp.

Med vårt kort kan du välja mellan att tjäna cashback eller CashPoints på dina varuköp. Cashback ger dig möjligheten att betala ned utestående saldo på ditt kreditkort och CashPoints ger dig poäng som du kan använda när du köper din flygresa hos Norwegian.

Båda bonusprogrammen ger 0,5% intjäning på ordinarie varuköp i Sverige. Om du väljer CashPoints har du möjlighet att tjäna bonus i utlandet och flygbiljetter hos Norwegian.

CashPoints passar därför extra bra för dig som tycker om att resa eller för den som önskar ett jämnt och säkert sparande till nästa semester.

Cashback ger dig dock den mest flexibla bonusintjäningen, eftersom pengarna ej måste användas till resor.

Bonusintjäningen gäller för kortanvändning upp till 100 000 kr per kalenderår. Den årliga maxgränsen gäller både cashback och CashPoins.