Logo Bank Norwegian a part of NOBA Bank Group
Logga in
KreditkortLånaSparkontoFörsäkringarKundserviceOm oss

Cashback ger pengar tillbaka

Tjäna cashback när du använder kortet

1 cashback = 1 SEK

Sök om Bank Norwegian-kortet

Ex. vid uppskjuten betalning: eff 24,35%, 15 000 kr över 12 månader. Totalt: 16 849 kr.

Cashback = pengar tillbaka

Med cashback får du pengar tillbaka när du använder ditt Bank Norwegian kort. Intjänade cashback kan användas till att betala ned på din kreditkorts-faktura som du har erhållit från Bank Norwegian.

Du förlorar självklart inte dina CashPoints som du tidigare har intjänat om du väljer att byta till cashback. Du kan när som helst byta tillbaka till CashPoints intjäning om du önskar detta.

 

Enkelt att tjäna – enkelt att förstå

 • 0,5 % tillbaka på varuköp
 • Ta ut intjänade poäng när som helst
 • 1 cashback motsvarar 1 SEK
 • Gäller kortanvändning på upp till 100 000 kr per kalenderår

 

Full översikt

Du kan enkelt få översikt över cashback intjäningen i Bank Norwegian-appen eller på MinSida.

Du tjänar inte cashback på följande:

 • Kontantuttag i Sverige och i utlandet
 • Räkningsbetalning (betalningar och överföringar genomförda via MinSida/appen)
 • Köp hos flygbolag
 • Köp av valuta

Frågor och svar

Cashback är en alternativ bonusintjäning till CashPoints. Genom att välja Cashback får du 0,5% tillbaka när du genomför varuköp med ditt kort. Intjäning av Cashback kan användas till att nedbetala utestående saldo på ditt kreditkort.

Med vårt kort kan du välja mellan att tjäna cashback eller CashPoints på dina varuköp. Cashback ger dig möjligheten att betala ned utestående saldo på ditt kreditkort och CashPoints ger dig poäng som du kan använda när du köper din flygresa hos Norwegian.

Båda bonusprogrammen ger 0,5% intjäning på ordinarie varuköp i Sverige. Om du väljer CashPoints har du möjlighet att tjäna bonus i utlandet och flygbiljetter hos Norwegian.

CashPoints passar därför extra bra för dig som tycker om att resa eller för den som önskar ett jämnt och säkert sparande till nästa semester.

Cashback ger dig dock den mest flexibla bonusintjäningen, eftersom pengarna ej måste användas till resor.

Du tjänar 0,5% av ditt varuköp i Cashback när du använder ditt kort. Du tjänar ej Cashback på följande:

 • Kontantuttag
 • Överföringar via MinSida/appen
 • Köp av valuta
 • Köp hos flygbolag

Intjänat cashback försvinner ej från ditt konto. Om vi skulle sluta erbjuda denna delen av bonusprogrammet, kommer innestående cashback-saldo överföras till ditt kort.

Ja, du kan enkelt byta mellan CashPoints och cashback på MinSida eller i appen. När du har loggat in, klickar du på ”Förmåner” och sedan väljer du önskat bonusprogram. Bytet äger rum direkt.

Intjänat cashback kan användas till att betala ned på din utestående skuld som du har på ditt kort. Nedbetalning med cashback-saldo registreras som en vanlig inbetalning och betalar ned eventuella skulder på obetalda fakturor.

Om du har en obetald faktura, kan du använda ditt cashback saldo till att betala hela eller delar av din faktura. Om intjänat cashback ej är tillräckligt för att täcka minimibeloppet som finns angivet på din faktura, måste du i tillägg genomföra en vanlig inbetalning för att täcka resterande del av fakturan.

Du förlorar ej CashPoints som du redan har intjänat om du byter till cashback. Du kan fortfarande se ditt CashPoints saldo på MinSida eller i appen. Intjäning av CashPoints blir pausat fram tills att du eventuellt byter tillbaka.

När du använder ditt kort, tjänar du automatiskt cashback på varuköp upp till 100 000 kr per kalenderår. Det betyder att intjäning av cashback blir pausat om du handlar för mer än 100 000 kr under januari till december. Den 1 januari börjar du automatiskt tjäna cashback på nytt. Du tjänar då cashback på nytt upp till 100 000 kr.

Du kan hela tiden använda ditt kort som normalt och intjänade cashback överförs automatiskt till det nya kalenderåret.

Intjänat cashback saldo som ej har blivit uttaget innan kortet blir avslutat, försvinner från kortet när kontot avslutas.

Om kundförhållandet blir överfört till inkasso, kommer intjänade cashback poäng bli borttagna.

Det är ej möjligt att efterregistrera cashback. Intjäning av cashback gäller endast för köp som genomförs från den dagen som du startar bonusprogrammet.

Du kan enkelt använda intjänat cashback saldo på MinSida eller i appen. Efter att du har loggat in trycker du på ”Förmåner” och följ sedan anvisningarna.