Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Logga in
KreditkortLånaSparkontoFörsäkringarKundserviceOm oss
To personer ser på sine transaksjoner på en laptop.

Säkerhet

På Bank Norwegian har vi säkerhetssystem som förebygger svindel och övervakar kreditkortstransaktioner dygnet runt.

Betalning med blått kreditkort närbild.

Kreditkort är säkert

Handlar du med Bank Norwegians kreditkort är din säkerhet ombesörjd. I de flesta tillfällen är kreditkortet det tryggaste betalningsverktyget mot svindel och oseriösa säljare.

Med Bank Norwegians kreditkort kan du handla räntefritt i upp till 45 dagar och veta att vi ombesörjer dina intressen. Det innebär att banken vid vissa tillfällen kan hjälpa dig få tillbaka pengarna om du blir svindlad eller om det är något fel med produkten du köpt.

Vi hjälper dig vid reklamation, konkurs eller svindel

Har du köpt ett par skor på nätet som du aldrig mottagit, eller upptäckt att saker du har köpt har betydliga fel eller brister? Har du utfört köpet med Bank Norwegian-kortet, kan vi i många tillfällen hjälpa dig i ett reklamationsärende om du möter motstånd från säljare som sålt produkten eller tjänsten.

Handlar du på nätet, kan du dessutom riskera att produkten du har köpt inte är som den skall. Kanske är jackan du beställt en falsk kopia, eller klockan du har köpt i ett helt annat skick än så som den blev framställd då du lade den i varukorgen? I vissa svindeltillfällen kan Bank Norwegian hjälpa dig att få tillbaka pengarna för felköpet.

Vi passar på ditt kort

Kommer kortupplysningarna på avvägar, riskerar du att kortet blir missbrukat. Hos Bank Norwegian har vi säkerhetssystem som förebygger svindel och övervakar kreditkortstransaktioner dygnet runt. Upptäcker vi suspekta transaktioner, tar vi kontakt med dig omedelbart.

Vardagskortet du kan lita på

Sök om Bank Norwegian-kortet

Representativt exempel: Den rörliga krediträntan är 21,99% (feb 2024). Årsavgiften är 0,-. Vid nyttjande av en kredit på 10 000 och återbetalning genom 12 betalningar på 936 kr under 12 månader, är den effektiva räntan 24,35 %. Det sammanlagda beloppet att betala tillbaka är 11 233 kr.