Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Logga in
KreditkortLånaSparkontoFörsäkringarKundserviceOm oss

Säkerhetsmeddelande i sidfoten för e-post

Vi inkluderar detta säkerhetsmeddelande med ditt namn och din e-postadress för att hjälpa dig att skilja autentiska e-postmeddelanden från Bank Norwegian från så kallat nätfiske (phishing). Nätfiskemeddelanden ser ofta äkta ut, men innehåller vanligtvis inte personlig information som ditt namn och din e-postadress. Dessutom kan nätfiskemeddelanden innehålla länkar till skadliga webbplatser, eller webbplatser som försöker samla in känslig information på ett olagligt sätt.

Säkerhetsmeddelandet i sidfoten garanterar inte att e-postmeddelandet är autentiskt, men det ger dig ytterligare försäkran om att e-postmeddelandet faktiskt kommer från Bank Norwegian. De flesta nätfiskemeddelanden skickas samtidigt till ett stort antal olika e-postadresser och innehåller inte information som ditt namn och din e-postadress. Bedragare kan också använda nätfiske för att samla in känslig information som användarnamn, kortinformation och lösenord. Du kan lära dig mer om hur du identifierar nätfiske här.

Om du misstänker att någon utger sig för att vara Bank Norwegian för att stjäla känslig information, kontakta vår kundtjänst.