Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Logga in
KreditkortLånaSparkontoFörsäkringarKundserviceOm oss

Enkel betalning överallt med mikrokort

En som bruker holder et armbånd med mikrokortet inntil en betalingsterminal

Bank Norwegians mikrokort är ett flexibelt alternativ för dig som vill lämna din plånbok hemma. Blippa armbandet och betalningen är genomförd – hur enkelt som helst!

Mikrokortet är samma storlek som ett SIM-kort och levereras tillsammans med ett armband och en ficka där du kan sätta in mikrokortet. Fickan kan sedan fästas på alla klockarmband. Alla kunder som har ett Norwegian-kort kan beställa ett mikrokort kostnadsfritt. Mikrokortet är vattentätt så du kan ha det på armen både på stranden och på en svettig träningsrunda.

Liksom våra vanliga kreditkort är mikrokortet kontaktlöst vilket betyder att du kan blippa med kortet i alla fysiska affärer som accepterar kortbetalning. I appen eller på MinSida kan du se vilka transaktioner som är genomförda med kreditkortet och vilka som är genomförda med mikrokortet.

Om du inte har en smartklocka som stöder kontaktlösa betalningar så som Google Pay, Fitbit Pay eller Garmin Pay kan Bank Norwegian erbjuda ett mikrokort. Kortet har du i det medföljande armband eller ficka, så att du kan betala kontaktlöst överallt!

Kontaktlös betalning är tryggt

Kontaktlös betalning med ett mikrokort är tryggt, och eftersom du inte anger PIN-koden så ofta som med en chipbetalning är sannolikheten för att ditt kort missbrukas lägre. Ett mikrokort är också mer anonymt än ett vanligt betalkort. Vi sender kortet til deg inaktivt, og du aktivere det i appen eller på MinSida.

Liksom andra kontaktlösa kort kräver mikrokortet att du anger en PIN-kod i terminalen om summan överstiger ett visst belopp per köp, eller en total summa inom en dag. Detta gör kortet mycket svårare att missbruka.

Om du tappar ditt mikrokort är det enkelt att spärra kortet via telefon, appen eller i kreditkortsöversikten på Min sida. Du bör göra detta så snart du upptäcker att ditt kort är borta.

Mikrokort

Önskar du ett kontaktlöst mikrokort?

Ex. vid uppskjuten betalning: eff 21,93%, 15000 ö/12 m. Tot: 16.673